Lofsdalen

Höglandet Bäcköringvägen 10B

Högt upp på fjället med fantastisk utsikt hittar du detta drömboende!

Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte! Nu säljs ett XL hus på hela 133 luftiga kvm.

Utgångspris 6 200 000 kr
Fakta
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:379
Rum
7
Sovrum
4
Boarea
133 kvm
Tomtarea
257 kvm
Byggnadstyp
Parhus

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö..

Rymligt XL-hus på 133 kvm fördelade på 3 plan med generösa ytor för både familj och vänner.

Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen!

Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi.

Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, generösa balkonger med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga.

Huset är byggt på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten.

Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential.

Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte!

FAKTA
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 4
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 133 kvm
  • Tomtarea 257 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt - Nyproduktion
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:379
Adress
Höglandet Bäcköringvägen 10B, 84296 Lofsdalen
Postnummer
84296
Ort
Lofsdalen
Areakälla
taxeringsinformation
Marknadsförs som
Fritidshus
Byggnad
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Parhus
Fasad
Träpanel
Fönster
3-glas
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Elvärmepanna
Ventilation
Självdrag
Övrigt om byggnaden
Förtydligande uppvärmning: Vattenburen golvvärme i alla rum kopplad till elvärmepanna.
Förtydligande ventilation: PAX-fläkt i badrum, friskluftsventiler i alla sovrum.

Varje hus har ett enskilt abonnemang för fiber och el.

Huset har tillgång till egen parkeringsplats med belysning och motorvärmaruttag.

Skidförråd finns på baksidan av huset.
Energideklaration
Status
Behövs inte
VATTEN & AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp


Hus XL är på 133 kvm i hela tre plan där entréplanet har hall med gott om förvaring, ett stort master bedroom, badrum med dusch samt allrum med kök och matplats. Allrummet har takhöjd i nock med öppet mot loftet ovanför, braskamin, panoramafönster samt utgång till balkong i söderläge. En trappa ner är loungedel med ingång till två rejäla sovrum samt badrum med dusch och bastu. Loftet rymmer ytterligare ett allrum samt ett sovrum.

Huset säljs med möbelpaket och husgeråd. Huset är även utrustat med TV, garderober, torkskåp och skotork samt tvättpelare.

Observera att bilderna är från ett tidigare inrett hus så vissa inredningsdetaljer kan skilja.

Rum
Hall
Hallen har garderobsvägg och torkskåp samt skotork. Här finns även sittbänk. Längre in finns spegel. Klinker på golv, träpanel på väggar och i tak.
Storstuga
Den härliga knutpunkten med plats för matbord och relaxdel med platsbyggd sittbänk. Panoramafönster och braskamin ger härliga blickfång. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Kök
Köket är stilrent integrerat i storstugan med skåp från Marbodal och slät grå lucka. Kompositsten både på bänk och vägg ger en enhetlig och slittålig yta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/mikro, induktionshäll och köksfläkt. Parkettgolv, gråbetsad träpanel i tak med infällda spotlights.
Balkong
Från storstugan finns utgång till en härlig balkong i söderläge med snyggt staket och spaljé på sidorna som ramar in. Här kan man njuta av sol och fjällvy större delen av dagen.
Sovrum 1
Härligt master bedroom i entréplan med dubbelsäng och garderob på båda sidor. Kroklist på vägg. Ett fönster. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Badrum 1
I samband med hallen ligger badrum med tvättställ med kommod, spegel, WC och dusch med glasvägg. Klinker på golv, kakel på delar av väggar, övriga väggar målas i samma ton liksom taket. Infällda spotlights i tak.
Lounge, souterrängplan
En trappa ner finns en mysig lounge med soffa och fåtölj. 2 inbyggda garderober samt balkongdörr och helfönster som ger fint ljus. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Sovrum 2
Sovrum med dubbelsäng och 2 inbyggda garderober. Kroklist på vägg. Två fönster ger härligt ljus. Parkettgolv, målade väggar och tak.
Sovrum 3
Sovrum med litet skrivbord och våningssäng som har bredare underslaf. Här finns 3 inbyggda garderober. Spegel på vägg. Ett större fönster. Parkettgolv, målade väggar och tak.
Badrum 2
I samband med loungen finns soutterängplanets badrum. I första delen är dusch med glasvägg. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak. Här finns även en separat toalett med kommod och tvättställ, spegel samt WC. Klinker på golv, kakel på delar av väggar. Övriga väggar och tak målas i ton med kakel.
Bastu
Vid duschen är ingången till bastun med två sittbänkar och elgaggregat. Belysning under bastulav. Klinker på golv, värmebehandlad asp på väggar och i tak.
Teknik & tvätt
I samband med trappen finns ett separat teknikrum med värmepanna och tvättpelare. Klinker på golv, målade väggar och tak.
Allrum, loft
På övervåningen finns ett härligt allrum med öppet ner mot storstugan och fönsterparti vid trappen som ger fint ljus. Allrummet rymmer soffa, TV möbel och TV. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Sovrum 4, loft
Innanför allrummet finns ett rymligt sovrum med både dubbelsäng och enkelsäng samt byrå. Kroklist på vägg. Ett fönster. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Övrigt
I köpeskillingen ingår möbelpaket samt husgeråd.

Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information.

Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.
Fiber
Fiber finns installerat så allt en ny ägare behöver ombesörja är att teckna ett eget abonnemang.
Taxering
Taxeringsår
2022
Värdeår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 169 000 kr
Markvärde
481 000 kr
Totalt
2 650 000 kr
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusbyggnad 2 169 000 kr 2021
Smahusmark 481 000 kr
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:18 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:21 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:43 ändamål: Garage och/eller parkering, Vägar, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning
Avtalsservitut D-2019-00133073:1
Avtalsservitut D-2019-00133074:1
Last: Avtalsservitut Va-Ledningar, D201900133073:1.1
Last: Avtalsservitut Va-Ledningar, D201900133074:1.1
Planbestämmelser
Ändring Av Detaljplan (2014-05-07) Detaljplan (1993-02-26)
UTTAGNA PANTBREV
Aktnummer
023-00038047:1
Totalt
2 000 000 kr
Allmänt om området
Höglandet är ett attraktivt område för fritidshus i Lofsdalen. Området har blivit mycket populärt med sitt höga vackra läge och hänförande utsikt över fjäll och Lofssjön, Här har man känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens häftiga skidanläggning är belägen. Höglandet ligger fritt och högt, 880-750 m.ö.h. med fantastisk utsikt över angränsande fjäll och Lofssjön. Här har du ski in ski out till skidbacken och närhet till längd- tur- och skoterleder samt vandringsleder. Till bykärnan med all tänkbar service är det ca 3 km. Höglandet erbjuder ett drömläge i fjällparadiset Lofsdalen - en genuin och personlig ort i härliga Härjedalen som växer så det knakar.
Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

PLANRITNING

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE