Nyproduktion | Projekt: Brf Svanhågna i Lofsdalen | Antal bostäder: 12

Olsvensbacken-14

Äntligen byggs det nytt i Lofsdalen by - säkra ditt boende redan nu.

Vilken chans för dig som väntat på att bostadsrätter ska byggas i Lofsdalen by. Läget är perfekt med sol större delen av dagen och utsikt över Lofsdalens närliggande fjäll! För dig som uppskattar fjällens lugn ligger den här charmiga bostadsrättsföreningen nära byn och aktiviteter året om!

Pris 2 950 000 kr - 3 095 000 kr
Fakta
Rum
4-4
Boarea
87-89 kvm
Byggnadstyp
Bostadsrätt

Nu startar försäljningen av 12 bostadsrätter med riktigt fint läge i Lofsdalen by. Här har man sol större delen av dagen och utsikt över Lofsdalens närliggande fjäll, bland annat Svanhågna som föreningen är döpt efter. För dig som uppskattar fjällens lugn och samtidigt vill ha smidig tillgång till aktiviteter året om är Brf Svanhågna på Olsvensbacken en perfekt utgångspunkt!

Här bor man avskilt och rofyllt men samtidigt bekvämt nära allt med gångavstånd till både skola, affärer och restauranger samt välpreparerade längd – och skoterspår i närheten. Cykeln hoppar du på utanför dörren och en kort promenad bort ligger Lofssjön med både badplats och fint fiske. Till Lofsdalens fjällanläggning med skidbackar och downhilleder samt aktivitetshus, padelbanor och Fjällhotell tar det bara några minuter med bil.

De 12 bostadsrätterna byggs i radhusform med egen solig uteplats vilket ger en fin stugkänsla. Boendet är anpassat för ett aktivt fjälliv med eget förråd och en gemensam vallabod. Husen byggs i traditionell stil som passar in i byn och interiören blir ljus och stilren. Alla bostadsrätter är på 87-89 kvm i två plan och har 3 sovrum och 2 helkaklade badrum. Såklart finns bastu och en värmande kamin för att uppnå den perfekta mysfaktorn. Husen är mycket välplanerade och rymmer såväl familj som vänner. Boendet passar lika bra för den som söker permanentboende som för fritidsboende.

Tack vare det centrala läget, med närhet till aktiviteter både sommar och vinter, har boendet även goda uthyrningsmöjligheter.

Lofsdalen är en gemytlig ort för alla som älskar äventyr i fjällen. Här finns utförsåkning för hela familjen med Sveriges högsta fallhöjd söder om Åreskutan! 122 km preparerade längdskidspår, milsvida skoterleder, härliga möjligheter för vandring och natursköna MTB-leder samt downhillbanor. Lofssjön, med en fint anlagd badstrand, bjuder också på paddling och fiske.

Välkommen till fjällparadiset Lofsdalen!

FAKTA
  • Antal Rum 4-4 rum
  • Boarea - kvm
Fakta om bostaden
Adress
Olsvensbacken-14,
Allmänt om området
Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Vi kan erbjuda en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv, av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men också ett sommarparadis för hela familjen med vandring, fiske, och cykelleder för både downhill och crosscountry. Här finns även Lofssjön där man kan bada, paddla, grilla vid någon av de fint anlagda rastplatserna och fiska året om. Lofsdalen är charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen.
Närservice

Lofsdalen har bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Här finns en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Lofsdalen bjuder också på restauranger, café, sportbutik med uthyrning, turistbyrå, bensinmack. Vid Lofsdalens fjällanläggning finns Aktivitetshus, restaurang samt sportshop och uthyrning. Här finns även padelhall och Fjällhotell med god mat. Några spännande nyheter som är på gång är att det ska bli en multiarena alldeles i närheten av brf Svanhågna med möjlighet till bollsporter sommartid och skridskoåkning vintertid. Det planeras även ett bageri i byn och till nästa år kommer Lofsdalens Fjällanläggning få ett helt nytt gästcenter. För mer information klicka vidare till Lofsdalens hemsida under länkar i annonsen.

PLANRITNING
Äntligen byggs det nytt i Lofsdalen by – säkra ditt boende redan nu.
Äntligen byggs det nytt i Lofsdalen by – säkra ditt boende redan nu.
Äntligen byggs det nytt i Lofsdalen by – säkra ditt boende redan nu.
Äntligen byggs det nytt i Lofsdalen by – säkra ditt boende redan nu.    ANSVARIG MÄKLARE

    KARTA
    <