Lofsdalen

Höglandet Bäcköringvägen 6A

Högt upp på fjället med fantastisk utsikt hittar du detta drömboende!

Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte! Nu säljs ett L hus på 98 välplanerade kvm.

Utgångspris 5 300 000 kr
Fakta
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:374
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
98 kvm
Tomtarea
237 kvm
Byggnadstyp
Parhus

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö. Nu säljs ett välplanerat Large hus på 98 kvm med 3 sovrum, 2 badrum, bastu samt både TV rum och allrum med kök och balkong. Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen!

Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi.

Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, generösa balkonger med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga.

Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten.

Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

FAKTA
  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 98 kvm
  • Tomtarea 237 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt - Nyproduktion
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:374
Adress
Höglandet Bäcköringvägen 6A, 84296 Lofsdalen
Postnummer
84296
Ort
Lofsdalen
Areakälla
taxeringsinformation
Marknadsförs som
Fritidshus
Byggnad
Byggnadstyp
Parhus
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Elvärmepanna
Övrigt om byggnaden
Förtydligande uppvärmning: Vattenburen golvvärme i alla rum kopplad till elvärmepanna.
Förtydligande ventilation: PAX-fläkt i badrum, friskluftsventiler i alla sovrum.

Varje hus har ett enskilt abonnemang för fiber och el.

Huset har tillgång till egen parkeringsplats med belysning och motorvärmaruttag.

Skidförråd finns på baksidan av huset.
VATTEN & AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp


Hus L är på 98 kvm i två plan med entréplan som rymmer hall med smart förvaring, ett härligt master bedroom, badrum med dusch. Mot söder ligger allrummet med kök och matplats samlade, panoramafönster, utgång till balkong samt braskamin. En trappa ner finns en mysig loungedel med TV, två rejäla sovrum samt badrum med bastu.

Huset säljs med möbelpaket och husgeråd. Huset är även utrustat med TV, garderober, torkskåp och skotork samt tvättpelare.

Observera att bilderna är från ett tidigare inrett hus så vissa inredningsdetaljer kan skilja.

Rum
Hall
Hallen har garderobsvägg, torkskåp, skotork samt hatthylla och sittbänk. Klinker på golv, träpanel på väggar och i tak.
Storstuga
Den härliga knutpunkten med plats för matbord och relaxdel med soffa. Panoramafönster och braskamin ger härliga blickfång. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Kök
Köket är stilrent integrerat i storstugan med skåp från Marbodal och slät grå lucka. Kompositsten både på bänk och vägg ger en enhetlig och slittålig yta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/mikro, induktionshäll och köksfläkt. Parkettgolv, gråbetsad träpanel i tak med infällda spotlights.
Sovrum entréplan
Härligt master bedroom i entréplan med dubbelsäng och garderob på båda sidor. Fönster i två väderstreck och takhöjd i nock ger ett härligt ljus i rummet. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Badrum 1
I samband med hallen ligger badrum med tvättpelare, tvättställ med kommod, spegel och dusch med glasvägg. Ett mindre fönster. Klinker på golv, kakel på delar av väggar, övriga väggar är målade i samma ton som taket. Infällda spotlights i tak.
Lounge souterräng
En trappa ner finns en skön loungedel med soffa och fåtölj samt TV på vägg. 2 inbyggda garderober samt glasdörr och helfönster som ger fint ljus. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Sovrum 2
Rakt fram vid trappen finns ett sovrum med platsbyggd våningssäng med bredare underslaf samt enkelsäng, vilket totalt ger 4 bäddar. Här finns även garderob och byrå. Ett större fönster med härlig fjällvy att vakna upp till. Parkettgolv, målade väggar och tak.
Sovrum 3
Sovrum med dubbelsäng. Två fönster ger härligt ljus. Parkettgolv, målade väggar och tak.
Badrum 2
Soutterängplanet har ett eget badrum med separat toalett, dusch samt bastu. Den separata toaletten har tvättställ, spegel och WC. Här finns även tekniken samlad. Klinker på golv, målade väggar och tak.

Duschen ligger i samband med bastun. Klinker på golv, kakel på väggar och målat tak.
Bastu
Förbi duschen ligger ingången till bastun som har sittlavar med belysning under och elagreggat. Klinker på golv, värmebehandlad asp på väggar och i tak.
Övrigt
I köpeskillingen ingår möbelpaket samt husgeråd.

Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information.

Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.
Fiber
Fiber finns installerat så allt en ny ägare behöver ombesörja är att teckna ett eget abonnemang.
Taxering
Taxeringsår
2022
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Markvärde
480 000 kr
Totalt
480 000 kr
Skatt/Avgift
4 800 kr
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusmark 480 000 kr
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:18 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:21 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:43 ändamål: Garage och/eller parkering, Vägar, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning
Planbestämmelser
Ändring Av Detaljplan (2014-05-07) Detaljplan (1993-02-26)
Allmänt om området
Höglandet är ett attraktivt område för fritidshus i Lofsdalen. Området har blivit mycket populärt med sitt höga vackra läge och hänförande utsikt över fjäll och Lofssjön, Här har man känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens häftiga skidanläggning är belägen. Höglandet ligger fritt och högt, 880-750 m.ö.h. med fantastisk utsikt över angränsande fjäll och Lofssjön. Här har du ski in ski out till skidbacken och närhet till längd- tur- och skoterleder samt vandringsleder. Till bykärnan med all tänkbar service är det ca 3 km. Höglandet erbjuder ett drömläge i fjällparadiset Lofsdalen - en genuin och personlig ort i härliga Härjedalen som växer så det knakar.
Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

PLANRITNING

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE