Lofsdalen

Höglandet Ålvägen 2B

Nybyggt med ski in ski out på Höglandet

Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte!

Utgångspris 3 895 000 kr
Fakta
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:387
Rum
4
Sovrum
2
Boarea
67 kvm
Tomtarea
241 kvm
Byggnadstyp
Parhus

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte!

Nu säljs ett populärt medium hus med stilrena och rofyllda materialval i skandinavisk stil på 67 välplanerade kvadrat! Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen!

Läget är perfekt för både vinter och sommaraktiviteter, snöra på dig kängorna, ta cykeln eller några stavtag så öppnar sig en fjällvärld full av spännande möjligheter! Här är man nära fjället, långt från vardagsstressen och kan samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Med storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi.

Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, som egna altaner med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga.

Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten.

Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

FAKTA
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 2
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 67 kvm
  • Tomtarea 241 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt - Nyproduktion
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:387
Adress
Höglandet Ålvägen 2B, 84296 Lofsdalen
Postnummer
84296
Ort
Lofsdalen
Areakälla
taxeringsinformation
Marknadsförs som
Fritidshus
Byggnad
Byggnadstyp
Parhus
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Elvärmepanna
Ventilation
Självdrag
Övrigt om byggnaden
Förtydligande uppvärmning: Vattenburen golvvärme i alla rum kopplad till elvärmepanna.
Förtydligande ventilation: PAX-fläkt i badrum, friskluftsventiler i alla sovrum.

Varje hus har ett enskilt abonnemang för fiber och el.

Huset har tillgång till egen parkeringsplats med belysning och motorvärmaruttag.

Skidförråd finns på baksidan av huset.
Energideklaration
Status
Behövs inte
VATTEN & AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp


Hus M är på 67 välplanerade kvadratmeter med entréplan bestående av hall med teknikdel, badrum och bastu samt ett master bedroom. Här finns även ett härligt allrum med takhöjd i nock, panoramafönster och utgång till veranda. Kök och matplats är en del av allrummet som även har braskamin. En spiraltrappa leder upp till det mysiga loftet med TV rum och ytterligare ett sovrum.

Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och Tv.

Referensbilder, vissa inredningsdetaljer kan skilja.

Rum
Hall
Hallen har hatthylla, skohylla, skotork och dubbelgarderob på ena sidan. På andra sidan, bakom skjutdörrar finns tvättmaskin, vägghängt torkskåp och värmepanna. Klinker på golv, träpanel på väggar och i tak.
Allrum
Den härliga knutpunkten med plats för matbord och relaxdel med soffa och fåtölj. Panoramafönster och braskamin ger härliga blickfång. Utgång till altandäck framför huset. Parkettgolv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Kök
Köket är stilrent integrerat i storstugan med skåp från Marbodal och slät grå lucka. Kvartskompositsten både på bänk och vägg ger en enhetlig och slittålig yta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/mikro, induktionshäll och köksfläkt. Parkettgolv, gråbetsad träpanel i tak med infällda spotlights.
Sovrum, entréplan
Rakt fram i hallen ligger master bedroom med dubbelsäng och garderobsvägg. Ett fönster. Ekparkett, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Badrum
I samband med hallen ligger ingången till badrummet med WC, tvättställ med kommod och spegel på vägg. Dusch med vägg i glas. Fönster och glasdörr mot bastu. Klinker på golv och kakel på väggar i dusch och vid tvättställ. Tak och övriga väggar är målade i ton med kakel. Infällda spotlights i tak.
Bastu
Ingång från badrummet. Från bastun finns en utgång på baksidan där man kan ta sig ett uppfriskande dopp i nysnön. Bastun har sittlavar med belysning under och elagreggat. Klinker på golv, värmebehandlad asp på väggar och i tak.
Allrum, loft
En spiraltrapp leder upp till loftet med TV rum som även kan bli ett extra sovrum. Bäddsoffa, soffbord och TV möbel. Fönster i två väderstreck och öppet ner mot storstugan ger ett härligt ljusflöde. Ekparkett på golv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Sovrum, loft
Innanför allrummet finns ett rymligt sovrum med plats för flera bäddar och förvaring. Fönsternischen med en mysig sittbänk ger en härlig plats att krypa upp i och funkar även som sängbord. Ekparkett på golv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Uteplats
På framsidan av husen är ett altandäck med avskiljare i mitten. En härlig plats för avkoppling med gott om rum för utemöbler.
Övrigt
I köpeskillingen ingår möbelpaket samt husgeråd.

Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information.

Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.
Fiber
Fiber finns installerat så allt en ny ägare behöver ombesörja är att teckna ett eget abonnemang.
Taxering
Taxeringsår
2023
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
680 000 kr
Markvärde
366 000 kr
Totalt
1 046 000 kr
Skatt/Avgift
7 845 kr
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusbyggnad 680 000 kr
Smahusmark 366 000 kr
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:18 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:21 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:43 ändamål: Garage och/eller parkering, Vägar, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning
Planbestämmelser
Ändring Av Detaljplan (2014-05-07) Detaljplan (1993-02-26)
Allmänt om området
Höglandet är ett attraktivt område för fritidshus i Lofsdalen. Området har blivit mycket populärt med sitt höga vackra läge och hänförande utsikt över fjäll och Lofssjön, Här har man känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens häftiga skidanläggning är belägen. Höglandet ligger fritt och högt, 880-750 m.ö.h. med fantastisk utsikt över angränsande fjäll och Lofssjön. Här har du ski in ski out till skidbacken och närhet till längd- tur- och skoterleder samt vandringsleder. Till bykärnan med all tänkbar service är det ca 3 km. Höglandet erbjuder ett drömläge i fjällparadiset Lofsdalen - en genuin och personlig ort i härliga Härjedalen som växer så det knakar.
Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

PLANRITNING

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE