Drömläge med panoramautsikt på Uppvallen!

En plats att längta till i fjällen med utemiljö för både umgänge och avkoppling med ett av Lofsdalens finaste lägen. Panoramavyer över fjäll och sjö samt söderläge. Boningshus med storstuga och kök, tre sovrum och renoverat badrum. Gäststuga med extra bäddar, vedeldad badtunna, bastu med uteplats samt både förråd och skoterförråd.

Andelsstuga med närhet till aktiviteter året om!

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby, andelshuset ligger i den övre delen av Lofsens Fjällby. Huset är en modell Fjällnejlikan på 63 kvm med 3 sovrum.

Magiskt läge på Uppvallen

Svårslaget läge på attraktiv hörntomt. Här bor man rofyllt med närhet till aktiviteter året om. Stugan har ett nytt Marbodal kök, storstuga med braskamin, 3 sovrum, separat toalett och duschrum med bastu. Här finns även en rymlig hall med förråd och vid infarten ett skoterförråd.

Fint läge på Slagavallen

På snösäkra Slagavallen bor man omgiven av vacker fjällnatur! Läget är högt och fritt och populärt för både för skoter- och turåkare. Området är naturskönt och varierar dramatiskt efter årstiderna. Sommartid finns här vacker miljö att vandra och plocka bär i samt fina fiskevatten.

Andelsstuga med närhet till aktiviteter året om!

Nu säljs 1/4 andel i Lofsens Fjällby, andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby. Huset är en modell Fjällveronikan på 71 kvm med 3 sovrum.

Fint renoverad stuga med direkt närhet till fjällaktivietet året om!

Härlig lodgestil med rymliga sällskapsytor och 3 mysiga sovrum. Badrum med dusch och tvättmaskin, välplanerad hall med rymligt kapprum och ett fristående förråd utvändigt. Altan i härligt söderläge med fjällutsikt. Direkt närhet till friluftsaktiviteter året om!

Välplanerat fritidshus med ski-in & out läge i populära Lövhammaren

I fritidshusområdet Lövhammaren finns denna trevliga och välplanerade stuga med altan mot söder. Läget är rofyllt och vackert med storlagen vy över fjällen och Lofssjön i söder.

Härlig fjällcharm med fint läge på Landet

Rofyllt och avskilt läge på Landet med vacker fjällvy i söder. Här bor man omgiven av vacker fjällnatur och har samtidigt nära till all sorts friluftsaktiviteter året om.

Drömmen om den röda sommarstugan kan nu bli sann!

Charmigt timmerhus från slutet av 1800 talet med ljusa rum i lantlig stil. Stor tomt om 6 860 kvm med timrad förrådsbyggnad. Närhet till friluftsaktiviteter året om och bara en dryg mil till Lofsdalen med skidbackar och all tänkbar service.

Tillfälle att förvärva 1/4 andel i populära Lofsens Fjällby!

Attraktivt läge, hus 56 ligger i den övre delen av fjällbyn med ski in ski out. Storstuga med braskamin, kök med matplats och 3 sovrum (6 bäddar plus 2 extra i bäddbar soffa). Badrum med bastu. Närhet till längdspår, skoterleder och till liftar.