Välplanerat fritidshus med ski-in & out läge i populära Lövhammaren

I fritidshusområdet Lövhammaren finns denna trevliga och välplanerade stuga med altan mot söder. Läget är rofyllt och vackert med storlagen vy över fjällen och Lofssjön i söder.

Lyxig och gedigen fjälldröm på Slagavallen med milsvid utsikt!

På ett av Slagavallens finare tomter med privat läge ligger den här påkostade fjälldrömmen med extra allt! Rymligt boningshus med exklusiva bekvämligheter, ett separat gym med storslagen fjällutsikt samt både garage och en påbörjad gäststuga.

Rymligt fjällboende med rofyllt läge på Uppvallen

Ett drömläge för familjen som älskar natur och friluftsliv. Här har ni en trivsam fjällstuga med högt läge omgiven av fjällnatur och vacker utsikt.

Andelsstuga med närhet till aktiviteter året om!

Nu säljs 1/4 andel i Lofsens Fjällby, andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby. Huset är en modell Fjällnejlika på 63 kvm med 3 sovrum.

Drömmen om den röda sommarstugan kan nu bli sann!

Charmigt timmerhus från slutet av 1800 talet med ljusa rum i lantlig stil. Stor tomt om 6 860 kvm med timrad förrådsbyggnad. Närhet till friluftsaktiviteter året om och bara en dryg mil till Lofsdalen med skidbackar och all tänkbar service.

Helägd stuga i Lofsens Fjällby!

Nu säljs en helägd stuga på ofri grund (markarrende) i Lofsens Fjällby, husgrupp 40 med närhet till både skidbackar och längdspår. Huset är en modell Fjällveronikan på 71 kvm med 3 sovrum.

Andelsstuga med närhet till aktiviteter året om!

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby, andelshuset ligger i den övre delen av Lofsens Fjällby. Huset är en modell Fjällnejlikan på 63 kvm med 3 sovrum.

Andelsstuga med närhet till aktiviteter året om!

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby, andelshuset ligger i den övre delen av Lofsens Fjällby med ski in ski out. Huset är en modell Fjällviolen på 63 kvm med 3 sovrum.

Fint renoverad stuga med direkt närhet till fjällaktivietet året om!

Härlig lodgestil med rymliga sällskapsytor och 3 mysiga sovrum. Badrum med dusch och tvättmaskin, välplanerad hall med rymligt kapprum och ett fristående förråd utvändigt. Altan i härligt söderläge med fjällutsikt. Direkt närhet till friluftsaktiviteter året om!

Andelsstuga med hela 4 sovrum och närhet till liftar och skidspår

Nu säljs 1/6 andel i Lofsens Fjällby, andelshuset ligger i den nedre delen av Lofsens Fjällby. Huset är en modell Fjällröen på 71 kvm med 4 sovrum.