Tomt Härjedalen Lofsdalen 1:464

Bygg ditt drömboende i fjällen!

Fint belägen tomt i ett nytt spännande område alldeles vid Tvärenliften med anslutning till skidbackar samt längdspår som passerar vid tomtgräns. Här bor man mitt i Härjedalens vackra natur med närhet till ett stort utbud av friluftsaktiviteter året om. På bara några minuter med bil finns Lofsdalen med affärer och restauranger samt Lofsdalens Fjällanläggning med skidåkning vintertid och cykling sommartid. Tomten har en generös byggrätt på 170 kvadrat med möjlighet att inreda två lägenheter, vilket ger alla möjligheter att skapa familjens dröm om ett fjällboende. Läget är perfekt för både permanentboende och för fritidsboende.

Utgångspris 1 850 000 kr
Fakta
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 1:464
Tomtarea
1 127 kvm

Fint belägen tomt i ett nytt spännande område alldeles vid Tvärenliften med direkt närhet till lift och skidbackar samt längdspår som passerar genom tomtområdet. Här bor man mitt i Härjedalens vackra natur med närhet till ett stort utbud av friluftsaktiviteter året om. På bara några minuter med bil finns Lofsdalen med affärer och restauranger samt Lofsdalens Fjällanläggning med skidåkning vintertid och cykling sommartid.

Tomten om 1 127 kvm ligger högst upp och längst in i området på en attraktiv hörntomt med rofyllt läge. Tomten har en generös byggrätt på 170 kvadrat med möjlighet att inreda två lägenheter, vilket ger alla förutsättningar att skapa familjens dröm om ett fjällboende. Läget är perfekt för både permanentboende och för fritidsboende.

Detaljplan;

Tomen får bebyggas med högst två bostadshus och högst två lägenheter. Största byggnadsarea är 170 kvadratmeter, inom denna får komplementbyggnad med byggnadsarea om högst 30 kvadratmeter uppföras. Högsta byggnadshöjd för bostadshus är 5,5 meter och för komplementbyggnad 3,5 meter. Suterrängvåning och vind får inredas. Byggnadsplanen ligger i sin helhet under dokument i annonsen.

Anslutningar;

Anslutning till el 25 A tillkommer och är enligt 2023 års taxa 44 375 kr inkl moms. Fiber går ej att ansluta i området i dagsläget men kommer att finnas på sikt. Anslutning för kommunalt vatten och avlopp ingår i priset.

FAKTA
  • Fastighetstyp Tomt
  • Tomtarea 1 127 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 1:464
Adress
Tomt Härjedalen Lofsdalen 1:464,
Areakälla
taxeringsinformation
Marknadsförs som
Tomt
VATTEN & AVLOPP

Fastigheten kommer att kunna anslutas till kommunalt vatten och avlopp när ledningsnätet för området är utbyggt, besiktat och godkänt av kommunen. Anslutningsavgift för VA bekostas av säljaren och ingår i priset.


Inskrivningar
Planbestämmelser
Detaljplan (2017-02-09)
Allmänt om området
Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen, beläget 6,5 mil nordväst om centralorten Sveg och är en del av härliga Härjedalen. Här finns ett fantastiskt utbud för dig som älskar vacker natur, ett aktivt friluftsliv och fjällvärldens genuina charm. Året om! Har man en gång haft förmånen att uppleva några dagar här, så vill man alltid återvända. Här erbjuds en uppskattad blandning av stillhet och friluftsliv. Av orördhet och aktiviteter. Lofsdalen med omnejd är perfekt för alla snöälskare, men är också ett sommarparadis för hela familjen. Förutom det populära fisket har man satsat stort på cykling för både downhill och vanlig mountainbike. Alltid lika charmigt och genuint med en unik vildmarkskänsla i civilisationen. Välkommen till fjällområdet med den varma atmosfären! I Lofsdalen finns alltid något att göra året om.
Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, bageri, butiker, hotell, padelhall, Turistbyrå, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com >> mer info >> snabbguide till serviceställen.

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE