Lofsdalen

Höglandet Bäcköringvägen 2A, M hus

Högt upp på fjället med fantastisk utsikt hittar du detta drömboende!

Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte! Nu säljs ett populärt Medium hus.

Utgångspris 3 895 000 kr
Fakta
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:370
Rum
4
Sovrum
2
Boarea
67 kvm
Tomtarea
196 kvm
Byggnadstyp
Fritidshus

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö. Nu säljs ett populärt medium hus på 67 välplanerade kvadrat! Huset säljs färdigmöblerat inklusive husgeråd och TV, så det är bara att flytta in och börja njuta av fjällvistelsen!

Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi.

Utsikten Höglandet är en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, med hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, som egna altaner med milsvid utsikt, och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga.

Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten.

Tack vare sitt fantastiska läge har husen på Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

FAKTA
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 2
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 67 kvm
  • Tomtarea 196 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lofsdalen 2:370
Adress
Höglandet Bäcköringvägen 2A M hus, 84296 Lofsdalen
Postnummer
84296
Ort
Lofsdalen
Areakälla
taxeringsinformation
Marknadsförs som
Fritidshus
Byggnad
Byggnadsår
2022
Byggnadstyp
Fritidshus
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Elvärmepanna
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden
Förtydligande uppvärmning: Vattenburen golvvärme i alla rum kopplad till elvärmepanna.
Förtydligande ventilation: PAX-fläkt i badrum, friskluftsventiler i alla sovrum.

Varje hus kommer att ha ett enskilt abonnemang för fiber, VA och el.

Huset kommer att ha tillgång till egen parkeringsplats med belysning och motorvärmaruttag.

Skidförråd finns på baksidan av mediumhuset.
Energideklaration
Status
Behövs inte
VATTEN & AVLOPP

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.


Hus M är på 67 välplanerade kvadratmeter med entréplan bestående av hall med teknikdel, badrum och bastu samt ett master bedroom. Här finns även ett härligt allrum med takhöjd i nock, panoramafönster mot fjällvy och utgång till veranda. Kök och matplats är en del av allrummet som även har braskamin. En spiraltrapp leder upp till det mysiga loftet med TV rum och ytterligare ett sovrum.

Huset säljs med möbelpaket och husgeråd. Det kommer även ha garderober, torkskåp och skotork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Observera att bilderna är från ett tidigare inrett hus så vissa inredningsdetaljer kan skilja.

Rum
Hall
Hallen har hatthylla, skohylla, skotork och dubbelgarderob på ena sidan. På andra sidan, bakom skjutdörrar finns tvättmaskin, vägghängt torkskåp och värmepanna. Klinker på golv, träpanel på väggar och i tak.
Allrum
Den härliga knutpunkten med plats för matbord och relaxdel med soffa och fåtölj. Panoramafönster och braskamin ger härliga blickfång. Utgång till altandäck framför huset. Parkettgolv i vitoljad ek, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Kök
Köket är stilrent integrerat i storstugan med skåp från Marbodal och slät grå lucka. Kvartskompositsten både på bänk och vägg ger en enhetlig och slittålig yta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, kombinerad ugn/mikro, induktionshäll och köksfläkt. Parkettgolv i vitoljad ek, gråbetsad träpanel i tak med infällda spotlights.
Sovrum entréplan
Rakt fram i hallen ligger master bedroom med dubbelsäng och garderobsvägg. Ett fönster. Vitoljad ekparkett, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Badrum
I samband med hallen ligger ingången till badrummet med WC, tvättställ med kommod och spegel på vägg. Dusch med vägg i glas. Fönster och glasdörr mot bastu. Klinker på golv och kakel på väggar i dusch och vid tvättställ. Tak och övriga väggar målas i ton med kakel. Blandare och detaljer från serien Snö och kommod från DK Nord. Infällda spotlights i tak.
Bastu
Ingång från badrummet. Från bastun finns en utgång på baksidan där man kan ta sig ett uppfriskande dopp i nysnön. Bastun har sittlavar med belysning under och elagreggat. Klinker på golv, värmebehandlad asp på väggar och i tak.
Allrum, loft
En spiraltrapp leder upp till loftet med TV rum som även kan bli ett extra sovrum. Bäddsoffa, fåtölj och TV möbel. Fönster i två väderstreck och öppet ner mot storstugan ger ett härligt ljusflöde. Vitoljad ekparkett på golv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Sovrum, loft
Innanför allrummet finns ett rymligt sovrum med plats för flera bäddar och förvaring. Fönsternischen med en mysig sittbänk ger en härlig plats att krypa upp i eller kanske en extra bädd för de mindre barnen. Vitoljad ekparkett på golv, gråbetsad träpanel på väggar och i tak.
Uteplats
På framsidan av husen är ett altandäck med avskiljare i mitten för insyn. En härlig plats för avkoppling året om med en makalös fjällvy att ständigt längta till.
Övrigt
I köpeskillingen ingår möbelpaket samt husgeråd.

Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Kontakta oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information.

Boka tid med oss för visning, vi visar när det passar Er.
Vägbeskrivning
I Lofsdalen ta väg mot Hovärken. Åk nästan högst upp, sväng av till höger vid skylten Höglandet. Kör rakt fram längre ned i området. Passera Sik- och Laxvägen på höger sida. Innan man svänger in höger på Harrvägen finns en informationstavla. Vid informationstavlan svänger man in vänster på det nya tomtområdet, Höglandet Etapp 4 & 5. Håll till vänster och följ vägen uppåt förbi Abborrvägen och Rödingvägen. Vägen svänger sedan skarpt till vänster och efter kurvan fortsätter vägen rakt upp där Utsikten ligger på höger sida. Skyltar finns, välkomna!
Fiber
Fiber finns installerat så allt en ny ägare behöver ombesörja är att teckna ett eget abonnemang.
Driftkostnader
El
19 800 kr
Vatten och avlopp
6 324 kr
Samfällighetsavgifter
6 090 kr
Försäkring
3 570 kr
Total driftkostnad
ca 35 784 kr/år
Kommentar
Driftskostnaderna är estimerade för 2022. Tänk på att driftskostnader kan variera kraftigt beroende på el avtal samt beroende på nyttjandegrad. Beräknad abonnemangskostnad för fiber inkl TV är 7050 kr per år.
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:18 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:21 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Lofsdalen GA:43 ändamål: Garage och/eller parkering, Vägar, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning
Planbestämmelser
Ändring Av Dp Detaljplan
Allmänt om området
Höglandet är ett attraktivt område för fritidshus i Lofsdalen. Området har blivit mycket populärt med sitt höga vackra läge och hänförande utsikt över fjäll och Lofssjön, Här har man känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens häftiga skidanläggning är belägen. Höglandet ligger fritt och högt, 880-750 m.ö.h. med fantastisk utsikt över angränsande fjäll och Lofssjön. Här har du ski in ski out till skidbacken och närhet till längd- tur- och skoterleder samt vandringsleder. Till bykärnan med all tänkbar service är det ca 3 km. Höglandet erbjuder ett drömläge i fjällparadiset Lofsdalen - en genuin och personlig ort i härliga Härjedalen som växer så det knakar.
Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn Lofsdalen hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också turistbyrå, bensinmack, restauranger, café, sportbutik och uthyrning, aktivitetshus, padelhall samt hotell.

PLANRITNING

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE