SVEG

Loftgatan 2B

Trivsam lägenhet i Sveg

Ljus och trivsam lägenhet i centrala Sveg. Två rum och rymligt kök med matplats, badrum med duschkabin och tvättmaskin. Ljust vardagsrum med utgång till balkong. Förråd och tvättstuga i källaren.

Utgångspris 245 000 kr
Fakta
Rum
2
Boarea
62 kvm
Byggnadstyp
Flerbostadshus

Nu säljs en ljus och rymlig lägenhet på två rum och kök i centrala Sveg. Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till all service, sjukvård och skola. Innergården har fina gräsytor, grillplats med utemöbel och cykelparkering. Parkering finns i samband med bostadshuset och det finns även möjlighet till garageplats. Lägenheten har en praktisk hall med gott om garderober till förvaring. Vardagsrummet är rymligt med stort fönsterparti och utgång till balkong. Intill finns kök med matplats och genomgång till ett stort sovrum. Här finns även ett badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin. I källaren finns både förråd samt en välordnad tvättstuga.

Inte långt härifrån, på andra sidan riksväg 84, ligger sjön Sandtjärn med brygga och strand, ett populärt utflyktsmål på sommaren. Området bjuder också på fina promenadstigar. Vintertid finns längdspår och skoterleder i närheten och inom en timmes bilresa når man flera större skidanläggningar. Vad man än föredrar för aktiviteter och typ av friluftsliv, så har man alltid nära till den vilda, vackra härjedalska naturen - året om!

Centralorten Sveg har bland annat butiker, bibliotek, restauranger, café, badhus, sjukvård och skolor. Kommunikationerna fungerar bra med en flygplats och inlandsbanan samt busslinjen Härjedalingen som passerar samhället.

FAKTA
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 62 kvm
  • Månadsavgift 3 840 kr
    I månadsavgiften ingår VA, renhållning, uppvärmning, nätavgift, fiber samt basutbud av TV kanaler. Hushållsel tillkommer med en kostnad om ca 70-80 kr per månad, men kan variera beroende på nyttjande.
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Loftgatan 2B, 84232 SVEG
Förening
HSB Bostadsrättsförening Mosippan i Sveg
Postnummer
84232
Ort
SVEG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Reparationsfond
0 kr
Byggnad
Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glas isoler
Uppvärmning
Vattenburet system kopplat till Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Övrigt om byggnaden
Fönster har bytts till 3-glas. Ytterdörrar har bytts och balkongerna har gjorts om. Säljaren har bytt spis/ugn 2020 samt köksfläkt 2020.
Renoveringar
Fönster har bytts till 3-glas. Ytterdörrar har bytts och balkongerna har gjorts om. Säljaren har bytt spis/ugn 2020 samt köksfläkt 2020.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Balkong & Uteplats
Balkong
Ja
Bilplats
Ja
Energideklaration
Status
Genomförd
Energiklass
None
Övrigt

Boarean är inte uppmätt. Om denna uppgift är av betydelse för ett köp så rekommenderas att uppmätning görs innan kontraktsskrivning. Säljaren kan inte garantera dess uppgift och eventuell avvikelse från uppgiven area är inte prisavdragsberättigande.


Lägenheten ligger på tredje våningen och har en välplanerad hall med många garderober. Till vänster finns plats för avhängning och här är även ingången till det ljusa vardagsrummet med utgång till balkong. Rakt fram i hallen är köket med matplats och här är en genomgång till sovrummet som även nås från hallen. Till höger i hallen är badrummet.

Rum
Hall
Avhängning på vänster sida med plats för hatt - och skohylla samt förvaringmöbel. Till höger i hallen finns garderober på båda sidor, totalt 6 stycken. Hallen har Linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.
Vardagsrum
Till vänster i hallen är vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, bokhyllor och TV möbel. Fönsterparti och balkongdörr till balkong. Parkettgolv, tapet på väggar och målat tak.
Kök med matplats
Rakt fram i hallen ligger köket med matplats invid fönster. Köket har ljusa skåpsluckor och gott om skåp till förvaring. Till vänster är diskbänk med spis och köksfläkt samt mikro på hylla. På höger sida är kombinerad kyl/frys samt skafferiskåp. Diskbänk i rostfritt med två hoar, bänkskiva i laminat samt våtrumsskiva på vägg som stänkskydd. Linoleumgolv och målat tak.
Sovrum
Genom köket eller med ingång från hallen ligger sovrummet som har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här finns en inbyggd garderob samt ett större fönster som ger fint ljus. Linoleumgolv, tapet på väggar och målat tak.
Badrum
Till höger i hallen är badrummet med duschkabin, WC, tvättställ med kommod och spegel samt en toppmatad tvättmaskin. Våtrumsmatta på golv och väggar samt målat tak.
Driftkostnader
Månadsavgift
3 840 kr
El
840 kr
Total driftkostnad
ca 840 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Utöver månadsavgiften tillkommer hushållsel och denna kostnad kan variera efter nyttjande.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
HSB Bostadsrättsförening Mosippan i Sveg
När föreningen senast ändrades
05-24-2021
Organisationsnummer
792600-2341
Antal lägenheter
36 st.
Allmänt om föreningen
Föreningen Mosippan är en äkta bostadsrättsförening som bildades i november 1970 och består av 36 st lägenheter.
Tillåter föreningen juridisk person som köpare
Ej angiven
Byggår
1972
PLANRITNING
Trivsam lägenhet i Sveg

Lågupplöst

Trivsam lägenhet i Sveg

Lågupplöst

Trivsam lägenhet i Sveg

Lågupplöst

Trivsam lägenhet i Sveg

Lågupplöst

Trivsam lägenhet i Sveg

Lågupplöst

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE