Lofsdalen, LOFSDALEN

Högbäcksvägen 6

Bästa läget i skidparadiset Lofsdalen!

Nära härliga backar, häftig halfpipe, liftar och fantastisk längdåkning - så kan vi summera den här bostadsrättens kanonläge i Lofsdalen. Ett skidparadis för hela familjen! Trivsamt möblerat boende med ski-in/ski out läge. Lägenheten rymmer 2 sovrum, allrum med matplats och köksdel. Dusch och WC.

Utgångspris 650 000 kr
Fakta
Rum
3
Boarea
45 kvm
Byggnadstyp
Flerfamiljshus

Nära härliga backar, häftig halfpipe, liftar och fantastisk längdåkning - så kan vi summera den här bostadsrättens kanonläge i Lofsdalen. Ett skidparadis för hela familjen! Den mysiga lägenheten ligger i bostadsrättsföreningen Hjortronet, ett boende med ski-in/ski-out läge och fin utsikt mot fjäll och skidbacke.

Trivsamt möblerad lägenhet med behaglig färgsättning som rymmer 2 sovrum, allrum med matplats och köksdel. Dusch och WC. Balkong med härligt läge och fin utsikt över fjäll och skidbacke.

Möbler och inventarier ingår.

FAKTA
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 45 kvm
  • Månadsavgift 1 750 kr
    Erläggs årsvis f n 21.000 kr. Kostnad för el tillkommer f n 9.800 kr/år
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Högbäcksvägen 6, 84085 LOFSDALEN
Förening
Bostadsrättsföreningen Hjortronet
Lägenhetsnummer
Lgh nr 1, Brf Hjortronet
Postnummer
84085
Ort
LOFSDALEN
Areakälla
föreningens information
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Reparationsfond
0 kr
Byggnad
Byggnadsår
1989/1990
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden
För lägenheterna finns gemensam bastu samt utvändigt skidförråd i anslutning till entrén. Man har även ett invändigt förråd i anslutning till entrén på BV. Uppgifter enligt reg. ekonomisk plan från 1989.
Övriga byggnader
Inga.
Renoveringar
För lägenheterna finns gemensam bastu samt utvändigt skidförråd i anslutning till entrén. Man har även ett invändigt förråd i anslutning till entrén på BV. Uppgifter enligt reg. ekonomisk plan från 1989.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
1
Energideklaration
Status
Behövs inte
Övrigt

Idag är bostadsrätten föremål för uthyrning och har en mycket god uthyrningsbeläggning. Vid överlåtelse så övertar köparen säljarens uthyrningsintäkter from tillträdesdagen.


I köpet ingår möbler och inventarier (förutom personliga tillhörigheter) till ett värde som säljare och köpare kommer överens om och som separeras från köpeskillingen vid kontraktsskrivning.


Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.


Kontakt oss för boendekostnadskalkyl och ytterligare information.


Kontakta mäklaren för bokning av tid för visning.


Lägenheten är belägen på bottenplan. Välplanerad och trivsamt möblerad lägenhet med en boarea på 45 kvm bostadsyta (uppgift från reg. ekonom. plan) fördelat på 2 sovrum (totalt 4+2 bäddar), allrum med matplats och köksdel. Dusch och WC. Nyrenoverad gemensam bastu i Brf.

Rum
Hall
Liten hall med avhängningsmöjligheter och garderob. I hallen finns torkskåp. Plastmatta på golv, väv på väggar och furupanel i tak.
Allrum
Trivsamt allrum med soffgrupp och TV. Matplats för 4-6 personer. Fönsterpartier med fin utsikt över fjäll. . Plastmatta på golv, väv och timmerpanel på väggar samt furupanel i tak.
Köksdel
Köksdelen ligger i öppenplanlösning med allrumsdelen och matplats. Skåpluckor i furu, bänkskivor i laminat samt diskbänk med hoar. Vit kakel ovanför arbets- och diskbänk. Köket har maskinpark bestående av fyl/frys, köksfläkt, spis/ugn och mikro. Plastmatta på golv, väv på väggar samt furupanel i tak.
Sovrum 1
Sovrum 1 har dubbelsäng, två garderober samt fönster. Från sovrummet når man balkongen som har ett härligt läge och fin utsikt över fjäll och skidbacke. Plastmatta på golv, väv på väggar samt furupanel i tak.
Sovrum 2
Sovrum 2 har våningssäng (Svärmorssäng), en garderober samt fönster. Plastmatta på golv, väv på väggar samt furupanel i tak.
Badrum
Ljust och fräsch badrum med WC, tvättställ och dusch. Våtrumsmatta på väggar och golv. Furupanel i tak.
Driftkostnader
Månadsavgift
1 750 kr
El
9 800 kr
Övriga kostnader
21 000 kr
Total driftkostnad
ca 30 800 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Bostadsrättsföreningen Hjortronet
När föreningen senast ändrades
07-31-2021
Organisationsnummer
716462-0259
Parkering
Föreningen har egen parkering utanför bostadshuset.
Allmänt om föreningen
Förening: Brf Hjortronet. Org nr. 716462-0259
Fastigheten byggdes 1989/1990 och i byggnaden upplåts 8 bostadslägenheter med bostadsrätt. Bostadsrättslägenheterna är fördelade på två plan, 4 lgh per våningsplan.

Årsavgiften faktureras årsvis, f n 24 600 kr/år. I avgiften ingår Kabel-tv, P-plats, VA och plogning. El tillkommer och betalas separat. Ordförande i föreningen meddelar att man avser höja hyran med 100 kr för 2022 och även 100 kr för 2023.
Tillåter föreningen juridisk person som köpare
Ej angiven
Byggår
1989/1990
Vägbeskrivning

När du kommer in i Lofsdalen tar du första vägen till höger. Kör förbi fjällhotellet. Innan stora parkeringen vid fjällanläggningen tar du till höger.

Allmänt om området
Brf Hjortronet är beläget intill Lofsdalens Fjällanläggningar.
Kommunikation
Till Lofsdalen tar man sig antingen genom att åka bil, buss, tåg eller flyg. Det går bekvämt, enkelt, säkert och prisvärt att åka buss till Lofsdalen. Direktbuss finns både från Stockholm (Härjedalingen) och Göteborg (Fjällexpressen). Du tar dig också med buss via Köpenhamn - Malmö - Göteborg (under vintersäsong). Läs mer om bussturerna på www.harjedalingen.se eller ring 0680-605 80 och www.fjallexpressen.se eller ring 0680-412 33. Res med tåg via Ljusdal eller Östersund, byt till buss för att komma till Lofsdalen. Flyg till Härliga Härjedalen - ett lyckat koncept! Boka din biljett på www.nextjet.se eller ring 0680-100 95.
För mer information samt bokning av bussbiljett kontakta Turistbyrån i Lofsdalen, tel. 0680-412 33. Läs mer om hur man kan ta sig till och från Lofsdalen på www.lofsdalen.com, under snabblänkar, hitta till oss.
Parkering
Föreningen har egen parkering utanför bostadshuset.
Närservice

Bra service nära dig. I den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, presentbod, Turistbyrå med bibliotek, bensinmack, m.m. Information och telefonnummer till serviceställen/företag i Lofsdalen finner du på www.lofsdalen.com >> mer info >> snabbguide till serviceställen.

PLANRITNING

ANSVARIG MÄKLARE    KARTA
    FASTIGHETER TILL SALU I SAMMA OMRÅDE